Секции
Новини

18-04-2016
News Item Николай Аврамов, член на УС на БАИТ взе участие като модератор в Cloud Forum Bulgaria 2016
БАИТ беше партньор на специализирания форум за облачни технологии, който се проведе на 14.04.2016 г, София и се организира от b2b Media.
12-04-2016
News Item БАИТ е партньор на Клуб Инвестор Аутсорсинг – Инвестиции за устойчив растеж в аутсорсинг сектора – 25.04.2016.
Как аутсорсинг бизнесът в България да продължи да расте и какво е нужно за тази цел? На 25 април Клуб Инвестор ще дискутира инвестициите за развитие на сектора от страна на държавата и компаниите и предизвикателствата пред аутсорсинг индустрията в отделните региони.
11-04-2016
News Item Управителният съвет на БАИТ свиква редовно Общо събраниe на 26 април 2016г.
Управителният съвет на Българската асоциация по информационни технологии /БАИТ/ на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ свиква редовно Общо събрание на членовете на БАИТ на 26.04.2016 г. (вторник) от 17:00 ч. в СТЦ ИНТЕРПРЕД, блок Б, ет.3, при следния дневен ред:
11-04-2016
News Item С подписването на меморандум за сътрудничество завърши кръглата маса за развитието на ИКТ сектора в Благоевград
Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) беше съорганизатор на събитието съвместно с община Благоевград и евродепутати от групата на ЕНП в ЕП
Още ...

null null

Отговорните компании могат да кандидатстват за „Зелен Оскар“ до 26 май.

БАИТ насърчава екологичните практики и се включва в инициативата „Най-зелените компании в България 2015" като информационен партньор на категорията „Технологии, IT продукти и услуги“.

От 25 април до 26 май 2016 г. включително е активна онлайн формата за подаване на кандидатури в националния конкурс „Най-зелените компании в България 2015”, който се организира за Шеста поредна година от b2b Media.

 Кампанията се провежда в партньорство с Министерството на околната среда и водите. 

Шестото издание на Националния конкурс, който се превърна в емблема на отговорния и екологично съобразен бизнес, включва категории, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България и отличия за личности, компании, общини и неправителствени организации.

 Най-добре представилите се компании в Националния конкурс на b2b Media ще получат не само статуетка и грамота, но и специален "Сертификат Зелена компания". Той ще бъде предоставен на всички организации, които покриват критериите за участие и са попълнили онлайн въпросника в посочения срок - от 25 април 2016 г. до 26 май 2016 г.

 За първи път в състезанието ще се включат и стартиращи „зелени“ бизнес идеи. Инициативата е насочена към стартиращи фирми, предприемачи, изследователи,  неформални екипи и студенти, които имат възможност да представят своите „зелени“ бизнес идеи, свързани с предизвикателствата на климатичните промени.

 Ще намерите формата за кандидатстване на сайта на конкурса: green.b2bmedia.bg.  

 

 Официалното награждаване ще се състои на 8 юни 2016 г.

 Медии и организации партньори: ЕКОПАК, Savanto, Easyname, Creativegg, ФБТИК, ББЛФ, БАИТ, КАБ, БДВО, AgroTV, ECON.bg, сп. Бизнес Лейди, Предприемач, в-к 19 Минути, Fakti.bgCSR , Manifesto.bg.