Секции
Новини

06-07-2016
News Item 4 компании-членове на БАИТ с отличия в класацията „ИКТ Топ 100“
 
29-06-2016
News Item Министерски съвет изготви пълно описание на процедурата за издаване на сините карти
Можете да подавате сигнали за неизпълнение на процедурата на специален електронен адрес
15-06-2016
News Item Проведе се пролетната среща на компаниите-членове на БАИТ
 
14-06-2016
News Item Стартира кандидатстването за „Годишни награди на b2b Media“.
БАИТ е информационен партньор на второто издание на конкурса, който ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално - отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.
Още ...

null null

БАИТ е инфо партньор на Innovation Explorer Serbia 2016, 28 септември в Белград.

Innovation Explorer Serbia 2016 се организира от агенцията за иновации Innovation Starter в партньорство с една от най-големите медийни групи на сръбския пазар - Color Media, регионален представител на The Economist издател на Diplomacy&e-Commerce, 46 прес издания и 18 портала

На 28.09.2016 предстои пилотно издание на международния форум за иновации Innovation Explorer Day в Белград.

Форумът ще представи основните методи за иновации като Дизайн мислене, Систематично изобретателска мислене, Lean и Lean Startup. Ще търси истинското лице на иновации, като резултат от емпатия и човешки ценности, грешки, проблеми, усилия и нужди, а не като блестяща, лъскава, скъпа дума или продукт. Историите, които международните лектори ще представят, са истории за дългия път до иновациите през провалите и начина ни да се учим от тях.


Innovation Explorer Day ще се проведе на 28 септември в Хотел Метропол.  За първи път в Сърбия водещи световни иноватори като Pixar Animation Studios, Google, UNICEF, Прайсуотърхаус Купърс, Шефилдският университет, ICT Hub,  Empower Capital и StudySmart ще представят тенденциите в основните категории на иновациите:

 

- Креативност

- Disruptive Innovation

- Open Innovation

- Развитие на нови продукти и услуги

- Социални иновации.

 

Следобед, регистрираните участници, ще могат да участват и в две работилници за креативност и иновативност – по Систематично изобретателско мислене (SIT) и Дизайн мислене (Design thinking).

 

Вижте подробна информация и програма на сайта на събитието http://innovationexplorer.rs/