Секции
Вие сте тук: Начало Членове

Членове

Ъпнетикс ЕAД

„Ъпнетикс“ е основен доставчик на персонализирани софтуерни решения за клиента. С други думи, ние сме екипът, който е готов да поеме значителни предизвикателства и винаги да ги преизпълнява! Започвайки като компания, фокусирана основно върху мобилните решения, днес ние сме една от водещите компании в Югоизточна Европа, когато става дума за разработка на софтуер. Независимо от 10-годишния опит на нашия екип, предизвикателството на внезапния растеж ни накара да се развиваме по-бързо, отколкото можехме да си представим. В резултат на това създадохме екип от съмишленици и разширихме обхвата на услугите си, включвайки мобилни и уеб приложения, корпоративни решения, разработване на облаци, осигуряване на качеството и консултантски услуги.

Управляващ представител: Радослав Гайдарски

Адрес: бул. "България" 69, ет.16, 1404 София

Телефон: 02/493 00 33

E-Mail: info@upnetix.com

Сайт...

Ърнст и Янг България ЕООД

EY (Ernst & Young) е световен лидер в сферата на одита, данъчните и финансови консултации и сделки. EY присъства на българския пазар от 1992 г. Екипът на компанията наброява повече от 260 професионалисти. EY България заема водеща позиция на българския пазар, а също ръководи практиката на компанията в Македония, Албания и Косово. През годините EY подкрепя активно технологичния сектор в България, предоставяйки данъчни и правни консултации, съвети по подготовка на стратегически сделки и оценка на активи, изготвяне на финансови планове и модели, привличане на финансиране за иновации и развойна дейност, администриране на персонала, аутсорсинг на финансово-счетоводни процеси, одит, както и съвети в области, свързани със съответствието на компаниите с регулаторната рамка в България и във всички други държави, в които компаниите имат операции.

Управляващ представител: Милен Райков, Cъдружник, Данъчни услуги

Адрес: бул. „Цариградско шосе“ 47А, ет. 4, София 1124

Телефон: 02/8177 100

E-Mail: office.sofia@bg.ey.com

Сайт...

Юникомс Компютри ЕООД

Юникомс Компютри ЕООД е българска компания с над 20 години опит в сферата на информационните технологии. Основните дейности на фирмата са търговия с ИТ продукти, комплексни решения за фирми, ИТ сервиз. Компанията предлага пълен спектър от ИТ продукти, хардуер, софтуер и поддръжка. Юникомс е Apple Authorised Reseller. Продуктите, които предлага компанията са с гарантиран произход, доставяни от официалните дистрибутори на всяка от предлаганите марки. Съвместяването на онлайн и офлайн предлагане на продукти, в комбинация със сервиз, й позволяват да предоставя повече възможности и сигурност на нейните клиенти. Предлагат пълната гама продукти на Apple, както и огромен асортимент от аксесоари за тях. Сервиз Юникомс разполага с техническа база и специалисти, способни да приведат в работоспособност, както нова техника на цели офиси и компании, така и повредени компютри, таблети и телефони.

Управляващ представител: Йордан Йорданов

Адрес: бул. Владислав Варненчик 113, гр. Варна

Телефон: 052/912 300

E-Mail: manager@unicoms.net

Сайт...

Действия към документ
Вход


Забравена парола?