Секции
Вие сте тук: Начало Работни групи и ресори на БАИТ Ресор "Работодателски организации"

Ресор "Работодателски организации"

Огнян Траянов (Технологика ЕАД), Светозар Илиев (Алтерко Роботикс ЕООД)

Папката е празна.