Секции
Вие сте тук: Начало Работни групи и ресори на БАИТ Сини карти. Позициониране на България

Сини карти. Позициониране на България

Елена Маринова (Мусала Софт АД), Николай Ангов, (Инолед ООД), Светозар Илиев (Алтерко Роботикс ЕООД)

Папката е празна.