Секции
Вие сте тук: Начало Новини БАИТ обсъжда с политическите партии и коалиции бъдещето на бранша и страната

БАИТ обсъжда с политическите партии и коалиции бъдещето на бранша и страната

9 май 2005
 
БАИТ обсъжда с политическите партии и коалиции бъдещето на бранша и страната
 
Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) започва поредица от дискусионни срещи с основните политически партии и коалиции. Целта е да се изяснят вижданията на специалистите от бранша и бъдещите членове на законодателната и изпълнителната власт за необходимостта от приоритетно развитие на ИТ. Това ще позволи на новия парламент и правителство да предприемат такива законодателни и административни инициативи, които бързо да изведат България на по-добри позиции в тази ключова за икономиката на страната област.
 
Срещите ще се проведат под формата на панелни дискусии в залата на БТА на бул. Цариградско шосе № 49. Първоначално своите възгледи ще изложат панелистите – хора от ръководството на съответната партия или коалиция, председателят и зам. председателят на БАИТ, – а след това присъстващите в залата членове на БАИТ и журналисти ще могат да задават въпроси и да оспорват мненията на панелистите.
 
Първата среща – на 11 май от 13:00 часа – ще бъде с ръководството на ОДС. От страна на синята коалиция ще дойдат Надежда Михайлова, Александър Праматарски и Любен Дилов – син.
Вход


Забравена парола?