Секции
Вие сте тук: Начало Новини На 17 март се проведе Форум „Ключ” за студенти и млади професионалисти

На 17 март се проведе Форум „Ключ” за студенти и млади професионалисти

Събитието бе организирано в рамките на проекта „Европейска седмица на е-уменията 2012”

На 17 март в АУЛА МАКСИМА на УНСС се проведе Форум „Ключ”. Той беше организиран от 42 training, Междууниверситетският център за развитие на кариерата на УНСС и БАИТ в рамките на проекта „Европейска седмица на е-уменията 2012”.

КЛЮЧ беше форум за споделяне на опит, мнения и идеи за професионалното развитие на младите хора в сектора на гражданските организации. КЛЮЧ сабра на едно място близо 400 млади хора, начинаещи в своята дейност в гражданския сектор, студенти с интереси към кариера в неправителствените организации, доброволци и ентусиасти с хора, които са успели в този сектор, които имат достатъчно опит зад себе си и желание да го споделят.

Един от акцентите бяха дигиталните умения – ключ към успех на международно равнище.

Презентацията по темата изнесе Георги Апостолов, координатор на Националния център за безопасен интернет. Темата предизвика голям интерес. Присъстващите в залата млади хора задаваха въпроси и се получи интересна дискусия.

На семинара се връчи и наградата на победителя в онлайн играта „Zone of Risk” като част от семинара за безопасен интернет, който се провежда в партньорство с Националния център за безопасен интернет.

Денис Тренчев, на 15 г., от Технологично училище „Електронни системи“ в София е големият победител в състезанието. Той получи таблет, защитен с ESET Mobile Security, и 1-годишен лиценз за ESET Smart Security.

Наградата връчи Лили Петкова, директор Маркетинг на „Хай Компютърс“ ЕООД - изключителен представител на производителя на антивирусната програма NOD32.

 

Вход


Забравена парола?