Секции
Вие сте тук: Начало Новини На 28.01.2020 предстои 14-ТА ГОДИШНА СРЕЩА НА БИЗНЕСА С ПРАВИТЕЛСТВОТО , на която БАИТ е информационен партньор

На 28.01.2020 предстои 14-ТА ГОДИШНА СРЕЩА НА БИЗНЕСА С ПРАВИТЕЛСТВОТО , на която БАИТ е информационен партньор

Събитието се организира от вестник „ КАПИТАЛ“.

Годишната среща на бизнеса с правителството традиционно следва пулса на събитията в Европа и страната ни и цели да представи приоритетите на управляващите институции по ключови икономически и политически процеси. 

 

Темата на предстоящото издание на форума ще бъде посветена на перспективите пред глобалната икономика, има ли рискове за България и как могат да бъдат избегнати. 

 

В края на тази година световният икономически растеж се очаква да бъде най-ниският от началото на десетилетието, а в следствие на влошените търговски отношения между Китай и САЩ, несигурността около Брекзит и слабият растеж в Еврозоната, активността в производството и инвестициите да намалеят значително. 

 

В същото време икономиките по света ще бъдат все по-интензивно изложени на климатичен риск, нужда от дигитализация и по-правилно приоритизиране при изразходване на държавни средства, което поставя още една важна задача пред българското правителство. 

 

Всички участници във форума ще получат специален доклад за ефектите върху различните сектори на бизнеса при няколко възможни сценария за забавяне на икономиката.

Таксата за събитието е 704 лв. с ДДС.

 

Окончателната програма ще бъде качена на сайта на събитието в началото на януари.

 

За повече информация пишете на event@economedia.bg

 

Вход


Забравена парола?