• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Събитие

15 та Годишна Конференция за Управление на Кредитния Риск

Детайли за събитието
12.06.2024
Sofia Hotel Balkan, Royall Hall
АЙКАП КРИФ

АЙКАП КРИФ, част от CRIF/ италианска група от компании, разположени на 4 континента, лидери в предоставянето на финансова информация и технологични решения за финансовия сектор, консултантски услуги свързани с внедряването на продукти/, организира 15-та Годишна Конференция за Управление на Кредитния риск на 12ти Юни / сряда/ в Sofia Hotel Balkan, Royall Hall.

В момент на икономическа несигурност, управлението на кредитния  риск е от първостепенна важност за интересите  на бизнеса и компаниите непрекъснато  търсят актуална информация, ноу-хау и модерни методи за намаляване  на кредитния риск и внедряването на нови дигитални решения. ICAP CRIF има за цел да предостави ценна информация на всички участници в събитието, дискутирана от международни лектори и висши мениджъри, представители на българския бизнес, както и да създаде възможност за ползотворен диалог по въпроси касаещи Управлението на Кредитния Риск, Данни и Рейтинги, Дигитализация и Иновации във финансите, Compliance, ESG или как банки и компании да се подготвят за новите регламенти от ЕС свързани с климатичните фактори, устойчиво развитие и веригата на доставки.

В четири панелни дискусии, ще бъдат представени различни бизнеси и предизвикателствата пред тях.

Събитието предлага възможност за установяване на добри бизнес контакти, за обмен на опит и идеи и за представяне на успешни практики.

Имаме удоволствието да Ви поканим на конференцията от 12:30 часа и на последващият коктейл след 18:00 часа.

За регистрация: https://www.icapcrif.com/bg/events/credit-risk-management-conference/

За повече информация +359 894 696 888, iilieva@icapcrif.com или посетете https://www.icapcrif.com/bg/events/credit-risk-management-conference/

Още Събития