• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

6-то b2b събитие за представяне на членове на БАИТ – 12 октомври

 

Първата b2b среща на живо на членовете на БАИТ след 2 г. пауза заради пандемията отбелязаха голям интерес от страна на компаниите.

31 представители от 17 фирми се включиха в 6-тото представяне на членове на БАИТ, което се състоя на 12 октомври.

BALKANTEL, bTalks и CENTIO #Cybersecurity представиха дейността си по време на неформалното събитие.  

Компаниите запознаха присъстващите си колеги с актуални свои продукти и услуги и обсъдиха целите си и бъдещите си планове.

Участие в събитието взе и Михалис Сенис, директор „Дигитална трансформация“ на СОФ Кънект“, концесионер на Летище София. Той представи плановете за пълната дигитална трансформация на операциите на летище София в следващите няколко години, която ще обхване процеси, инфраструктура, основните системи и софтуер на аерогарата. ICT планът на „СОФ Кънект“, създаден в партньорство с летище Мюнхен, беше представен в детайли и членовете на БАИТ имаха възможност да зададат въпроси за предстоящите проекти за внедряване на софтуер, изграждане на системи и системна интеграция.
„Имаме амбиция за петзвездно регионално летище до 5 години и дигиталната трансформация е една от първите стъпки за постигането на тази цел“, каза в презентацията си Михалис Сенис.
Участниците в срещата имаха възможност да дискутират идеи за нови партньорства и съвместни инициативи.

Снимки от събитието можете да видите на фейсбук страницата на БАИТ.

Още БАИТ Новини