• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина от член на БАИТ

Acronis става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Членовете на MISA са интегрирали своите решения с технологията за сигурност на Microsoft с цел изграждане на по-добра защита срещу нарастващите киберзаплахи в света.
Acronis_Misa

Acronis, водещ доставчик в киберзащитата, обяви, че става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA) – екосистема от независими софтуерни доставчици (ISV) и доставчици на управляеми услуги (MSSP). Членовете на MISA са интегрирали своите решения с технологията за сигурност на Microsoft с цел изграждане на по-добра защита срещу нарастващите киберзаплахи в света.

Acronis предоставя защита за интегрирани приложения и услуги, често използвани от доставчици на услуги, с цел повишаване на производителността и ефективността. Acronis Cyber Protect Cloud е модерно, интегрирано решение, което намалява сложността и предоставя цялостна защита срещу постоянно развиващите се киберзаплахи.

„Над 20,000 доставчици на управлявани услуги използват Acronis, за да защитават и управляват крайните устройства, приложенията и данните на своите клиенти,“ казва Гайдар Магдануров, президент на Acronis. „Повечето от тях са директни или косвени риселъри на Microsoft CSP, които търсят синергия между Microsoft, Acronis и други доставчици, за да отговорят на изискванията за сигурност и устойчивост на данните на клиентите. След интеграция на Acronis Cyber Cloud Protect с Microsoft Intune, доставчиците на управляеми услуги вече могат да управляват крайните точки на клиентите си с Microsoft Intune и лесно да разгърнат управлявани от Acronis услуги за сигурност и резервно копиране на данни на своите клиенти, всичко от един единствен агент и интерфейс.“

Интеграцията между Acronis Cyber Protect Cloud и Microsoft Intune позволява на партньорите да разгърнат Acronis агенти и да прилагат планове за защита, базирани на Microsoft Entra ID групи чрез Microsoft Intune, което от своя страна се придържа към най-добрите практики на Microsoft. Партньорите на Acronis вече могат лесно да разглеждат опциите за интеграция директно чрез каталога на MISA партньорите, като целта е предоставяне на доставчиците на управляеми услуги на по-достъпно преживяване за ефективно включване в интегрирана екосистема.

Сътрудничеството на Acronis с MISA демонстрира качеството на интеграцията с Microsoft Intune, представяйки дългосрочен ангажимент към отношението с Microsoft. MISA облекчава тясното сътрудничество между членовете с цел подобряване сигурността на клиентите. Всеки нов член допринася с ценни експертни познания, което прави асоциацията по-ефективна. Присъединяването към тази екосистема подчертава предаността на Acronis към киберсигурността.

“MISA „се разрастна до динамична екосистема, включваща най-надеждните и утвърдени доставчици на софтуер за сигурност по света,“ каза Мария Томсън, директор на Microsoft Intelligent Security Association. „Нашите членове, като Acronis, споделят ангажимента на Microsoft за сътрудничество в рамките на киберсигурност общността с цел подобряване на възможностите на нашите клиенти за предсказване, откриване и по-бързо реагиране на киберзаплахите.“

Партньорите, които искат да научат повече, може да посетят MISA Partner Catalog: Microsoft Intelligent Security Association.

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и киберсигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана киберзащита, гарантираща справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят SAPAS – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност.  Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ професионалистите, Acronis осигурява върхова киберзащита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн,  Acronis предпазва всяка среда – от облака до хибридните системи и до инсталационните решения – на ниска и предвидима цена.

Acronis е швейцарска компания, основана в Сингапур. Чествайки две десетилетия на иновации, Acronis има повече от 1800+ служители в 45 локации. Решението Acronis Cyber Protect е достъпно на 26 езика в повече от 150 страни и се използва от 20 000+ доставчици на услуги за предпазването на над 750 000 бизнеса.