• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

B2B TECH FORUM 2019:Cloud, AI and Blockchain Evolution ще се проведе на 29 март 2019 г в Capital Fort София.

БАИТ е партньор на B2B TECH FORUM 2019, който събира за четвърта година водещите експерти от света на информационните технологии.

 Ранните регистрации са до 17 март 2019!

 Най-добрите технологии са тези, които не забелязвате или не трябва да разбирате, но въпреки това можете да се възползвате от тях, каза Андрю Андерсън, участник в миналогодишното издание.

 Сред говорителите и модераторите тази година ще са: Топ мениджърите на компании като Oracle, Scyscanner, LimeChain, Imagga и други.

 Експерти във високите технологии ще демонстрират какви са тенденциите и ползите за бизнеса.

 Навлизането на новите технологии във всички сфери на икономиката у нас дава на българските фирми неограничени възможности, но и нови предизвикателства за комуникация с клиентите и партньори в дигиталното пространство.

 В тази реалност бизнесите се насочват към инвестиции в решения, които да автоматизират процесите във фирмата. Всички играчи на пазара се опитват да бъдат на гребена на новите технологии, като категорично се насочват към облачните услуги, изкуствения интелект, автоматизираните решения, но все по-силен става интересът и към новата пазарна ниша, отворила се с навлизането на т.нар. блокчейн технологии.

 Регистрирайте се с отстъпка на:

https://cloud.b2bmedia.bg

Още БАИТ Новини