• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Бъдещето на финансовия сектор ще дискутират участниците в NEXT DIFI 2019.

Банките и финтех компаниите се срещат, за да обменят нови идеи и проекти по време на Международния форум NEXT DIFI 2019 на 3 октомври 2019 г. БАИТ е информационен партньор на събитието.

Технологични иновации и финансови услуги – тези теми ще обядинят представители на банковия и FinTech бранша по време на #NEXTDIFI 2019 – Международния форум за дигитални финанси и технологични иновации в банковия и финансовия сектор, организиран от b2b Media.

  

Събитието ще се проведе на 3 октомври 2019 г. година в Sopharma Business Towers в присъствието на официални гости, инвеститори, лидери на финансовия сектор и със специалната подкрепа на Европейската банкова федерация.

 

По време на форума ще бъдат дискутирани актуални технологии, които ще окажат огромно влияние върху финансовия сектор, като т.нар. blockchain. Към момента тя се разглежда като алтернатива на традиционното централизирано съхранение на записи за банкови операции.  Смята се, че скоро делът на банките, които използват системата ще достигне 20% в световен план.

 

Всъщност много водещи банки по света планират да използват блокчейн, за да заемат лидерски позиции и в областта на цифровата трансформация.

По време на дискусиите ще бъдат засегнати и други FinTech иновации, както и възможностите за тяхното финансиране.

 

За регистрация: http://difi.b2bmedia.bg/

 

Още БАИТ Новини