• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е инфо партньор на Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания, 13 юни 2023 година

Събитието ще се проведе в Interpred World Trade Center, София и е част от проекта Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира повече от 4 000 участници.

а събитието: Събитието е част от проекта Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира повече от 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място – да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Digital4Sofia:Иновации в онлайн търговията и разплащания се организира за трети пореден път в град София и ще събере едни от най-успешните специалисти в сферата на онлайн търговията и финтех индустрията. Те ще споделят практични съвети и ще представят нови тенденции и актуални дискусионни теми, свързани с e-commerce и разплащанията.

Основни акценти в програмата:

●     Иновации и добри практики за глобалната електронна търговия

●     Детайлна персонализация в маркетинг кампаниите – задължителен елемент за успех в онлайн търговията

●     Какви дигитални преживявания очакват Българите при финансовите услуги

●     Web 3.0 – Иновации в разплащанията и криптовалутите като начин за разплащане в електронната търговия

Събитието се осъществява с подкрепата/партньорството на:

Столична община и “Иновативна София”, Българска стопанска камара, Българска Е-комерс асоциация, Българска асоциация по информационни технологии, SoftUni Digital, IАb Bulgaria

Повече информация за събитията и билети:  https://digital4sofia.com/

Още БАИТ Новини