• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е инфо партньор на Digital4Varna:Next Level SEO & Social Media, 24 юни 2023 г. в хотел “Черно море”, Варна

Програмата на събитието ще представи най-актуалното и иновативното в сегмента, както и много практически примери за създаване на успешна онлайн маркетинг стратегия и начини за използване на Machine Learning за постигане на максимални резултати. Специално внимание ще бъде отделено на възходът на видео съдържанието, както и на бъдещето на социалните мрежи и бизнес стратегии за изграждане на бранд и достигане до по-млада аудитория в TikTok.

В свят, в който милиарди хора използват интернет всеки ден, SEO играе жизненоважна роля за онлайн присъствието на бизнесите. Всеки се стреми към по-добра видимост и растеж в търсачките, а за да се постигне тази цел, трябва да се знаят и да се прилагат постоянно променящите се алгоритми и стратегии в SEO.

Digital4Varna:Next Level SEO & Social Media е мястото, на което ще се съберат повече от 15 водещи експерти от цялата страна, за да споделят своите знания, умения и опит. Посетителите ще имат възможността да се потопят  във вълнуващи презентации и панелни дискусии, предлагащи практически инсайти и съвети за постигане на изключителни резултати в SEO.

Digital4Varna е част от мащабната мрежа от конференции, обединени под бранда Digital4, която тази година се провежда в 10 града в страната и в два извън нея –  Атина, Гърция и Истанбул, Турция. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти, а посланик на Digital4Varna:Next level SEO & Social Media е iGaming.com

Още БАИТ Новини