• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Събитие

БАИТ е инфо партньор на Powers Summit

Властта отново ще "чува" бизнеса на форума Powers Summit
Детайли за събитието
7-ми ноември 2023
София Тех парк
на място

На 7ми ноември в София Тех парк предстои третото издание на форума Powers SummitПо традиция то ще събере за пореден път бизнеса и властта, в лицето на лидерите на парламентарно представените партии и правителството в открита и прозрачна среща и дискусия. В рамките на един цял ден бизнес лидерите и репрезентативните бизнес организации по сектори ще поставят най-важните въпроси пред властта, а лидерите на парламентарно представените партии и изпълнителната власт ще започват изказванията си, след като са ги изслушали, с думите „чух ви“ и ще поемат по традиция ясни и измерими ангажименти по намирането на решения.

Темите на Powers Summit са: здравеопазване, енергетика, образование, финанси, устойчиво развитие, сигурност и Шенген, предприемачество в България.

Платформата има ясен и строго спазван формат, в който всяка тема се състои от три части:

  1. „Индустрията говори“ – 40 минутен дискусионен панел, в който право и покана за участие имат само лидерите на работодателски организации, браншови и индустриални асоциации, които говорят от името на целия бранш по предварително уточнени и одобрени от бранша приоритети
  2. „Лидерите от бизнеса говорят“ е втората сесия , в която изявени представители на бизнеса ясно и прагматично поставят проблеми и дефинират решения, както и нужните действия от страна държавата за постигането им. Тези лидерски изкачвания са част от спонсорките пакети на събитието.
  3. “Чувам ви” е третата сесия във всяка от темите , в която политиците обобщават чутото и дефинират стъпки за неговото постигане. Всеки политик ще започва своето изказване с думите “Чух ви”!, ако е чул и казва какво точно е чул.

Повече информация за събитието и възможностите, проблемите и предизвикателствата на бизнеса ви да бъде “чут” от сцената на форума може да откриете на сайта на Powers Summit:  https://www.powersummit.eu/.

Още Събития