• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Събитие

БАИТ е инфо партньор на SEETEST 2024, Загреб, Хърватия, 26-27 септември 2024

Едно от най-големите имена сред събитията за софтуерно тестване в Югоизточна Европа се завръща тази година с нова локация – Загреб. SEETEST 2024 ще се състои отново в хибриден формат на 26-27 септември в хърватската столица и онлайн.
Детайли за събитието
26-27 септември 2024
Загреб, Хърватия
хибриден формат

Двата вида билети са намалени с 30% до края на м. февруари – това е и най-голямото намаление, което организаторите предлагат.

С участието на световни експерти от софтуерната индустрия, конференцията обещава:

  • Нови тенденции в софтуерното тестване: Последните иновации и технологични тенденции, променящи „пейзажа“ на тестването
  • Инструменти и методологии: Презентации на нови инструменти, методологии и практики, които обогатяват процеса на тестване
  • Глобални практики от индустрията: Споделяне на успешни истории и опит от водещи компании в областта
  • Интерактивни туториали: Участниците ще имат възможността да вземат участие в практически туториали и да обменят идеи с колеги от индустрията.

Организаторите от SEETB и Quality House ще заложат на качественото съдържание, разпределено в 4 трака и през двата дни. Първият ден започва с 8 туториала на разнообразни от теми, водени от топ международни лектори, и покриващи последните тенденции и важни теми от света на софтуерното тестване. 27-ми септември ще продължи с 20 подбрани от Програмния комитет презентации, разпределени в 8 сесии на актуални теми и 2 кийноут лекции.

25 септември ще започне с целодневни курсове на актуални теми, водени от някои от туториал лекторите. Целодневните курсове ще се състоят в малки групи, ще включват практика и задълбочено представяне на дадена тема. Темите за курсовете и трейнърите ще бъдат обявени на по-късен етап. Организаторите препоръчват да се следи официалния уебсайт на събитието www.seetest.org , както и профилите на конференцията в социалните мрежи за повече информация, както и за билети, тъй като местата са ограничени.

Разбира се, конференцията ще включва и експо зона – на място и онлайн, от която спонсорите на събитието могат да се възползват, представяйки компанията и проектите, по които работят.

Традиционният Social Event, който ще се състои след туториал деня – на 26 септември, е перфектният начин за участниците да се отпуснат, забавляват и комуникират в неформална обстановка на топ локация в хърватската столица.

SEETEST 2024 обещава да бъде не само обучителен, но и вдъхновяващ форум за всички професионалисти от индустрията. Не пропускайте възможността да бъдете част от това вълнуващо преживяване – регистрирайте се сега, за да осигурите своето място на SEETEST: https://bit.ly/3SgAXce

Още Събития