• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Събитие

БАИТ е инфо партньор на Tech of Tomorrow, 23 юни 2023 година

Tech of Tomorrow стартира с ексклузивен блиц разговор с ръководителя на Microsoft и член на УС на БАИТ Калин Димчев. Конференцията ще представи иновациите в бизнеса и засилващата се роля на изкуствения интелект.
Детайли за събитието
23 юни 2023
Интер Експо Център, зала „Витоша“
На място
Tech of Tomorrow

Ексклузивен блиц разговор с Калин ДимчевCountry Manager на Microsoft за регион „Адриатикс“ и България, член на УС на БАИТ ще даде началото на новото издание на специализираното събитие Tech of Tomorrow, което водещият икономически сайт Investor.bg организира на 23 юни от 14:00 часа в Интер Експо Центързала „Витоша“. В разговора Димчев и главният редактор на водещия икономически сайт Бойчо Попов ще търсят отговор на въпроса кой в крайна сметка ще бъде победителят в надпреварата за Изкуствения интелект. А какъв по-подходящ лектор от този, тъй като именно Microsoft е смятана за лидер в момента благодарение на големите си инвестиции в OpenAI – стартъпът зад ChatGPT.

В рамките на самата конференция мениджъри на водещи иновативни компании ще представят успешни примери за това как иновациите продължават да променят бизнеси и създават нови възможности. В рамките на три дискусионни панела участниците ще споделят своето виждане за глобалния отпечатък на технологиите върху бизнеса, града и живота ни в ежедневието и ролята на ИИ. Всеки, който желае да присъства на Tech of Tomorrow, е необходимо да се регистрира предварително безплатно на страницата на конференцията в Investor Media Pro

Първият панел Navigating towards new superpower – Innovations in tech с модератор Елена Кирилова, технологичен редактор на Investor.bg, ще насочи зрителите към технологичните иновации в бизнеса. Участниците в дискусията ще бъдат Милко Славов, главен технологичен директор на KER TOKI POWER; Теодор Линкин, управляващ партньор – PROFILINK и Николай Павлов, директор „Връзки с инвеститорите“ и член на СД на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт.

По време на втория панел Creating the Next Finance Big Thing – fintech, blockchain, web 3.0, cyber-security участниците Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор на Мнемоника; Иво Боянов, ръководител на Дирекция „Нормативно съответствие и защита на лични данни“ към MFG и Георги Пенев, директор на Българска Финтех Асоциация (БФА), ще обърнат внимание на възхода на изцяло дигиталното банкиране, все по-интелигентният изкуствен интелект, и на това как се улавят и съхраняват данните при биометричните плащания, както и на още теми, засягащи технологичния сектор. Модератор на панела ще бъде Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg и водещ в Bloomberg TV Bulgaria.

A New Generation takes up the torch: service е темата на трети панел на експертната бизнес конференция Tech of Tomorrow с модератор Елена Кирилова. Фокусът на дискусията ще бъде върху услугите с ИИ, възможностите на ИИ, ИИ и HR пазара и работните места на бъдещето. Участници ще бъдат Борис Колев, социален предприемач и създател на Nploy; Петър Бънков, директор на Експертния център на FlixMobility и Александър Райчев, изпълнителен директор на LivePerson България.

Пълната програмата на Tech of Tomorrow и информация за всеки един от експертите участници в специализираното събитие могат да бъдат разгледани в Investor Media Pro, където всеки може да се регистрира безплатно за присъствие на място на конференцията.

Основни партньори на Tech of Tomorrow са MFG, ТОКИ, ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, А1 и tbi bank.

Събитието се организира с подкрепата на Мнемоника, ЗЛАТЕН ЛЕВ КАПИТАЛ ЕАД, Concord Asset Management, Select asset Management, Devin Изворна, Винарна Ловико Сухиндол, Mascaret, J Point + и Тускани чоколато.

Институционални партньори са Българска стартъп асоциация (BESCO), Българската финтех асоциация, Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), Френско-българската търговска и индустриална камара, Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), CEED Bulgaria и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Медийни партньори на Tech of Tomorrow са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Rabota.bg, сп. BGLOBAL и The Recursive.

Още Събития