• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е инфо партньор на технологичния форум Global Tech Summit

Global Tech Summit, обединяващ конференциите Java2Days, CodeMonsters, Technology4Business и образователните инициативи Free Tech Training и Tech4Kids ще се проведе в периода 17-19 октомври 2017 г. на територията и с подкрепата на София Тех Парк.

Форумът Global Tech Summit (GTS) е със строга технологична насоченост. Аудиторията на събитията в обхвата на GTS е разнообразна и включва от начинаещи до професионалисти и висши ръководители в областта на информационните технологии.

 

Фокус на всички събития за 2017 е киберсигурност и създаване на сигурен код. За целта сме поканили световно известни лектори, които регулярно участват във водещите събития в DEFCON и BlackHat в Съединените Щати. Сред експертите по киберсигурност са световно известните: Сирен Хофвандер, Субхо Халдер, Хавиер Годинез, Арън Кюър, Стив Костен, Андрю Круг, Марина Симаков, Стив Пуле и други. Лекторите ни работят в областта на откриването на възможности за пробив/и на големи корпоративни инфраструктури и информационни системи. Голяма част от тях са вече обявени и може да разгледате тук .

 

GTS включва няколко технологични събития:

 

Java2Days е втората по посещаемост конференция в Европа, посветена на Java технологиите, която ежегодно привлича повече от 1300 разработчици на софтуер от България и света. Конференцията вече 9 години среща в София водещите световни топ лектори в областта с Java разработчиците и ентусиати от региона. Програмата на събитието включва комбинация от атрактивни лекции, уъркшопи, професионални практически обучения, дискусии, както и разнообразие от социални активности.

 

CodeMonsters е първото по рода си и по своя мащаб събитие за софтуерни разработчици и технологични инженери в Европа. Конференцията, отново е предназначена за експертите от софтуерната индустрия, но обхваща технологиите, различни от Java. По този начин Java2Days заедно с CodeMonsters формират едно събитие, което изцяло представя актуалните и иновативни технологии за разработка на софтуер и тенденциите в тяхното развитие.

 

Technology4Business е българското технологично събитие с уникален формат, предназначено за ръководители от бизнеса и държавния сектор и ИТ експерти. To представя нова визия за приложението на технологиите и как те са фактор за внедряване на иновации и подобряване ефективността на организациите. Фокусът на Technology4Business през 2017 г. е “Дигитализация”, а самото събитие ще се проведе под мотото “4.0 D_Megatrend Edition”. Участието в Technology4Business е безплатно за целевата аудитория.

 

В рамките на Technology4Business ще се проведат няколко ключови дискусии:

 

·  Киберзаплахите и методите за защита

·  Новите стандарти за защита на личните данни (GDPR)

·  Дигитализация – ефектът върху бизнеса

·  Изкуственият интелект – може ли да повлияе индустриите?

 

В дискусиите ще вземат участие водещи технологични експерти от IBM, Oracle, Ethereum, Microsoft, Intuit, Puma Security и др.

 За допълнителни въпроси: телефон 0894 772258 и/или nadia@java2days.com

Още БАИТ Новини