• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е инфо партньор на WEBIT IMPACT FORUM 28 ЮНИ 2023 “А Future to share”

А все още има хора, които не разбират, че до 3 години някои професии ще престанат да се практикуват от хора и всеки трябва да се промени и адаптира към новия свят на съвместно съществуване на хора и машини. Webit е за хората, които искат да разберат как да се адаптират!

Лятното издание на Webit  ще се проведе в София на 28 юни и обещава да бъде едно от най-вълнуващите за годината. Темата на тазгодишната конференция е „Future to share”.

 

Докато го очакваме с нетърпение си струва да отделим малко време, за да помислим върху начините, по които технологичната индустрия вече е преобразила живота ни.

Колкото и вълнуващо да звучи всичко това, трябва да признаем и предизвикателствата, които идват с толкова бързите иновации. Докато прегръщаме новите технологии, трябва да имаме предвид и въздействието, което те имат върху обществото и околната среда.

 

На Webit ще имате възможността да чуете някои от най-ярките умове в индустрията, докато те споделят своя опит. На сцената те ще споделят най-новите тенденции и разработки в области като AI, бъдещето на работата, финтех, здравеопазване и дълголетие, блокчейн, отбрана и киберсигурност и много други. Ще обсъдят как можем да използвате тези технологии за решаване на някои от най-належащите предизвикателства в света. Публиката ще има възможност да види как предприемачи и стартиращи компании създават нови и по-устойчиви бизнес модели.

 

Нека прегърнем възможностите пред нас и да работим заедно, за да създадем по-добро и по-светло бъдеще за всички.

 

Можете да се възползвате от опцията за билети 2 в 1 тъй като цените се увеличават скоро и местата са ограничени. Купете своя билет тук

 

 

Още БАИТ Новини