• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е информационен партньор на Webit.Festival Europe 2019, който ще се проведе на 13-15 май за единадесета поредна година в София!

Само през Ноември: резервирайте изложбени площи с до 40% отстъпка и вземете 2в1 билети за Webit.Festival Europe 2019 на специални цени!

Над 10 паралелни тематични конференции с повече от 400 лектора, партньорски събития, зони за контакти и представяне на продукти и услуги в изложбени площи, социални събития и партита превръщат града ни в дигиталната столица на Европа за дните на фестивала.

 

Сред темите на конференциите са:

 

➔     Интелигентни градове (Cities 4.0) –  Модерна инфраструктура

➔     Блокчейн технологии и приложението им в индустрията

➔     Киберсигурност и защита на личните данни в мрежата

➔     Дигитално здравеопазване – Иновации и интегриране на съвременните технологии в здравеопазването

➔     Жените в бизнеса и политиката

➔     Забавления и медии в 21-ви век. Ще бъдат обсъдени актуални въпроси като фалшивите новини, бъдещето на телевизията, рекламата и медиите

➔     Общество и Култура в дигиталната ера: дигитални умения и образование

 

Световните медии определят Webit като водещо събитие в Европа за иновации, технологии и предприемачество, което повече от 10 години създава своя собствена екосистема. Повече от 80% от посетителите на фестивала са собственици на компании или заемащи управленски позиции.

 

Като изложители или партньори на Webit.Festival Europe 2019 ще имате възможност да се срещнете с целевата си аудитория, да увеличите разпознаваемостта на бранда си, да направите контакти на най-високо световно ниво с потенциални партньори, клиенти и инвеститори.

 

Резервирайте изложбени площи с до 40% намаление тук:

https://www.webit.org/festival/2019/expo.php

 

или

 

Вземете 2в1 билети тук:

https://www.webit.org/festival/2019/tickets.php

 

 

Още БАИТ Новини