• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на международния форум за иновации – INNOVATION EXPLORER DAY.

Събитието ще се проведе на 25 февруари, 2015 г., в Sofia Event Center с генералната подкрепата на Unicredit Bulbank и в партньорство с Empower Capital и Nestle Bulgaria.

Организатори са Капитал и Иновейшън Стартър Бокс, които събират в София топ 20 от глобалните компании иноватори, като PIXAR, CITRIX, SIT, HPI School of Design Thinking, Gepetto Avatars, IICO и др., които ще представят тенденциите в ключовите категории на иновациите: Креативност, Disruptive Innovation, Open Innovation, Развитие на нови продукти, Социални иновации и ключовите методологии за решаване на бизнес проблеми и генериране на креативни идеи – Design Thinking, Systematic Inventive Thinking, Lean и Lean Startup.

 

В България за пръв път ще гостуват някои от най-големите имена от света на иновациите, които са международни лектори във водещи университети:

 

USA, Anthony Christov, Art Director at Pixar, родом българин, който от 20 години живее в САЩ. Преподавател в Академията за изкуства на Сан Франциско, лектор на Global Innovation Forum London – ще открие форума в София с иновации от света на киното и корпоративната промяна, която иновацията води след себе си.

 

USA, Mark Meаdows, inventor of SIRI, American author, co-founder of Geppetto Avatars, Преподавател в Харвард, Париж, Амстердам, университетите на Ню Мексико и Колорадо – ще демонстрира наживо в залата изкуствен интелект и развитието на роботиката.

 

Israel, Erez Tsalik, Director of Asia and Pacific Region at Systematic Inventive Thinking (SIT). Преподавател в TED University, Университета на Тел Авив, Колумбийския Университeт, London Business School и Университета в Хонконг – ще ни запознае с практическата страна на иновацията и психологическата нагласа за иновации.

 

USA, Julie Baher, Director Customer Experience at CITRIX – ще ни покаже как процесът на Дизайн мислене се имплементира и работи за успеха на технологичните компании. Колко важен е human-centered design за развитието на продуктите и услугите на компаниите.

 

Germany, Dr. Felix Von Held, CEO of Institute for Innovation and Change Methodologies (IICM)– ще говори за организационнатa промяна и колективната креативност.

 

Форумът е разделен на 3 части: конференция, блиц сесии , Workshops.

Предвидена е и 2-часова V.I.P. вечеря за запознанство и нетуъркинг с лекторите.

Повече за събитието можете да намерите на http://innovationexplorer.bg/

 

Още БАИТ Новини