• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е информационен партньор на международния форум NEXT DIFI – Sofia 2017.

Събитието ще се проведе на 29 септември 2017 година в Sopharma Business Towers и се организира от b2b Media.

NEXT DIFI – Българските банки и FinTech компании се срещат с нови идеи и проекти.

 

Технологични иновации и финансови услуги – тези теми ще обядинят представители на банковия и FinTech бранша по време на #NEXTDIFI 2017 – Международния форум за дигитални финанси и технологични иновации в банковия и финансовия сектор, организиран от b2b Media.

 

На събитието ще присъстват официални гости и лидери на финансовия сектор. Специалното участие ще вземе Ноеми Пап – главен експерт по дигитализация към Международната банкова федерация.

 

По време на форума ще бъдат дискутирани актуални технологии, които ще окажат огромно влияние върху финансовия сектор, като т.нар. blockchain. Към момента тя се разглежда като алтернатива на традиционното централизирано съхранение на записи за банкови операции.  Смята се, че скоро делът на банките, които използват системата ще достигне 15% в световен план. Всъщност много водещи банки по света планират да използват блокчейн, за да заемат лидерски позиции и в областта на цифровата трансформация.

 

По време на дискусиите ще бъдат засегнати и други FinTech иновации.

 

За регистрация: http://difi.b2bmedia.bg/

 

При желание за участие с презентация – можете да изпратите запитване на email: office@b2bmedia.bg

 

Партньори на събитието са: EBF, Manifesto.bg, БАИТ, БДВО, BAPRA, Sopharma Business Towers, Предприемач, Expressonews, StartitSmart, Publics.bg, 3Con, H2H Communication, списание BusinessLady, EventsPro.

Още БАИТ Новини