• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ e информационен партньор на MobCon Europe 2017.

Софтуерната конференция MobCon Europe ще се проведе на 25.03 - 26.03.2017 за четвърти пореден път в гр. София

MobCon Europe 2017 е едно от най-мащабните събития в Югоизточна Европа и е посветено на модерните тенденции в създаването на софтуер, маркетирането на приложения, потребителското преживяване и новите технологии.

 

На 25.03 посетителите ще имат възможност да участват в уъркшопи, в които водещи експерти ще споделят своя опит в разработката за iOS и Android платформи, тестването на софтуер, потребителското преживяване и уеб технологиите.

 

На 26.03 в 4 паралелни потока, 25 лектора от световно известни компании, като Microsoft, HP, Facebook, Samsung, Mozilla, Intel ще говорят за: Сигурност на мрежата в ерата на умните устройства, Потребителското преживяване в Agile и DevOps света, Как да създадем програмен интерфейс с ASP.NET Core, Възходът на Прогресивните уеб приложения, Как да използваме Service Worker-ите, когато сме онлайн, Работещи стратегии, водещи до инсталиране на приложения, Примери от реалния живот за използване на RxJava и Kotlin, Как да управляваме дигиталния си отпечатък, Съвети как да се използва IntelliJ IDE, дадени от “вътрешен човек”, TDD и архитектурни модели в iOS, Уеб и смесена виртуална реалност и други.

   
На конференцията ще се проведе състезание за най-добра идея или прототип за мобилно приложение MobDemo, в което всеки може да участва. Първото място се определят от публиката, която гласува чрез мобилно приложение. Наградата за победителя е на стойност 10 000 EUR в услуги за разработка.  

 

MobCon Europe ще предложи и обособен детски кът, където деца на възраст от 5 до 12 г. ще имат възможност да се запознаят с основни модели на програмирането, представени в достъпен за тях вид.

Още БАИТ Новини