• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е информационен партньор на SEETEST 2018, Белград на 27-28 септември 2018.

Програмата за SEETEST 2018 е обявена!

SEETEST 2018 е международна конференция в областта на софтуерното тестване.

Всяка година, организаторите SEETB и Quality House се стремят да поканят високо признати специалисти от бранша, които наистина да дадат знания на присъстващите в сферата на софтуерното тестване и качество.

Участниците ще имат удоволствието да чуят Erik van Veenendaal и Paul Gerrard, които ще представят вдъхновяващи keynote-ве, както и туториали на теми: Requirements Engineering за тестери и Въведение в дигиталния тест мениджмънт. Другите водещи са значими професионалисти като Mette Bruhn Pedersen, която ще говори за Typical Challenges when scaling Agile, Olivier Denoo, който разучава какво точно искат потребителите,  Vipul Kocher, който ще разкрие основите на AI и AI в тестването, и Yaron Tsubery, който ще ни въведе в основните практически принципи на Load и Performance. Някои от тях също ще водят и целодневни курсове в деня преди конференцията (26 септември) – чудесна възможност да учите от най-добрите лектори в областта. Курсовете може да разгледате тук.

Всичко звучи вълнуващо? Не пропускайте този шанс – вземете билет с 20% отстъпка до 15 юли. За повече информация и билети, посетете www.seetest.org.

 

 

Още БАИТ Новини