• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е информационен партньор на SEETEST 2019, Букурещ, 26-27 септември 2019.

SEETEST 2019 е осмото издание на международната конференция в областта на софтуерното тестване. Тя ще се състои на 26-27 септември в хотел JW Marriott Grand Hotel в Букурещ, Румъния.

Тази година се очакват над 400 участници и 30 водещи да се включат в събитието.

Конференцията ще бъде във вече утвърдения формат, състоящ се от един ден с туториали и един ден с презентации. Тази година обаче ще има още по-голямо разнообразие от теми и лектори, тъй като събитието ще бъде в четири паралелни трака.

За туториал лектори организаторите SEETB и Quality House всяка година канят световно известни експерти в областта на тестването.

Традиционно първият ден завършва със социално събитие, което тази година ще се състои в елегантния хотел Athenee Palace Hilton и е безплатно за участниците в конференцията.

За втория ден от програмата, организаторите обявяват Call for Papers, който дава възможност на всички хора да се включат. Програмен Комитет, съставен от водещи специалисти, ще оцени и избере най-добрите 20 презентации, които ще бъдат включени в програмата.

Това не е всичко обаче, организаторите са помислили дори и за най-жадните за нови знания. В деня преди конференцията на 25 септември ще се проведат няколко целодневни курса с интерактивни упражнения в малки групи.

Повече информация ще намерите на официалния уебсайт на събитието: https://seetest.org

 

Още БАИТ Новини