• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Събитие

БАИТ е информационен партньор на SEETEST 2023,19-20.09.2023 г, Букурещ, Румъния

30% намаление на всички билети за SEETEST 2023 до края на февруари!
Детайли за събитието
19 – 20. Септ. 2023
Букурещ, Румъния
хибриден – на Живо и Виртуално
SEETEST

Една от най-големите конференции в областта на софтуерното тестване в Югоизточна Европа продължава със своето дванадесето издание, тази година отново в хибриден формат. През 2023 г. SEETEST се завръща в Букурещ, Румъния. Конференцията ще се състои на 19-20.09., а участниците ще имат възможност да изберат как да присъстват – наживо, но с достъп до всички лекции след това с Full Conference Hybrid Ticket или само виртуално с Full Conference Virtual Ticket. И двата билета в момента са с 30% отстъпка до 28.02., като това е най-голямото намаление на билети за конференцията.

Организаторите – SEETB и Quality House, очакват над 750 участници тази година, като се надяват да привлекат множество стари приятели, а също и много нови лица от целия свят.

И тази година организаторите на конференцията ще заложат на разнообразие от теми и качественото съдържание. SEETEST 2023 ще предложи още повече избор, като продължи миналогодишния си формат с 4 track-а и през двата дни.

На първия ден от SEETEST ще се състоят 8 полудневни tutorial-а. Списъкът с tutorial лектори както винаги включва топ международни специалисти в сферата на софтуерното тестване. Някои от най-известните имена от предишни издания на SEETEST са: президентът на ISTQB Olivier Denoo, Michael Bolton, Vipul Kocher, Paul Gerrard и много други. На втория ден от конференцията участниците могат да изберат от множество сесии и разнообразни теми и лектори, прецизно подбрани от Програмния комитет на SEETEST в кампанията Call for Papers.

В деня преди събитието (18.09) се организират целодневни курсове на актуални теми от сферата на софтуерното тестване – шанс за участниците да задълбочат знанията в избраната област. На по-късен етап ще бъдат обявени темите и лекторите, както и билетите ще влязат в продажба. Организаторите препоръчват да следим официалния им уебсайт www.seetest.org , както и профилите на конференцията в социалните мрежи за повече информация.

Спонсорите ще могат да се възползват от експо зоната на конференцията, където имат възможност да представят компанията и работата и, както и да комуникират свободно с участниците. Да не забравяме и традиционния Social Event, който SEETEST организира вечерта на първия ден от конференцията. Той е перфектния начин за участниците да разпуснат в края на деня в неформална обстановка, да се насладят на изисканите локации, избирани винаги от организаторите, и да се забавляват и побъбрят с други специалисти и колеги.

Full Conference билетите за SEETEST 2023 вече са в продажба и с 30% намаление до 28.02. Всички, решили да не пропуснат SEETEST 2023, могат да разгледат пакетите и да запазят местата си сега на: http://bit.ly/3oF08Ev

Още Събития