• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е информационен партньор на Sofia CyberSec 2019, 14.02.2019г., София.

Дигитална национална коалиция (ДНК), икономическия портал Economic.bg и списание „Икономика“ са организатори на първата за България международна конференция по киберсигурност Sofia CyberSec 2019.

Sofia CyberSec 2019 ще се проведе  в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“, които са партньори на конференцията. Пълната програмата може да бъде намерена на сайта на събитието www.sofiacybersec.com .

Сред лекторите и модераторите на събитието са еврокомисарят с ресор „Цифрова икономика и общество“ Мария Габриел, вицепремиерът Томислав Дончев, председателят на Дигитална национална коалиция Гергана Паси, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици.

Участие на конференцията са потвърдили и зам.-директорът  на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън Райън, директорът на отдела по комуникации в НАТО Стивън Меринджър, както и представители на компании като IBM, Microsoft, Kaspersky, Clico, etc.

Sofia CyberSec 2019 има за цел да бъде първото събитие, което да събере на едно място бизнес лидери, правителствени представители, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици. Паралелно с конференцията ще има технологични уъркшопове, водени от световноизвестни специалисти при решенията за киберсигурност.

Palo Alto Networks, Check Point Software Technologies, CyberArc и F5 Networks се обединяват, за да ви представят най-горещите тенденции в киберсигурността.

Още БАИТ Новини