• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

ОТЛАГА СЕ: БАИТ е информационен партньор на Sofia CyberSec 2020, 24.03.2020, София


 

Второто издание на Sofia CyberSec 2020 отново ще събере на едно място представители на изпълнителната власт, международни организации, бизнеса и компаниите, които предлагат решения за защита на дигиталната инфраструктура. Над 40 лектори ще дискутират най-актуалните казуси в сферата на киберзащитата и ще представят конкретни мерки в различни области.

 

Киберпрестъпленията добиват все по-застрашителни размери, а структурите свързани с дигитална сигурност и отбрана се нуждаят от бързо адаптиране към най-новите технологии, използвани от престъпниците в мрежата. Нерегламентираното проникване в критичната инфраструктура заплашва функционирането на държавните институции, но и застрашава сигурността на всеки един гражданин. 

 

Как държавните институции осигуряват защитата на чувствителни данни и как си сътрудничат с международните институции? Подготвена ли е България да отговори на съвременните киберзаплахи и как си сътрудничи с останалите държави членки на НАТО и ЕС? Как частните компании да предотвратят злонамерени атаки и кои са най-добрите софтуерни продукти, препоръчвани от световните лидери в сферата на киберсигурността?

 

Билетите за конференцията може да закупите тук.

 

Повече информация за темите и лекторите – SofiaCyberSec.com

 

 

Още БАИТ Новини