• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на Cloud Forum 2016

Cloud Forum 2016 ви очаква на 14 април в най-модерната и най-висока сграда в София - Capital Fort на бул. „Цариградско шосе“! Еднодневният форум ще разкрие възприятията, очакванията и най-добрите практики в сферата на облачните технологии.

Регистрирайте се сега с отстъпка и научете новите тенденции и иновативните услуги, свързани с облачните технологии, които предстоят да променят драстично пазара.

На 14 април, 2016 година в Capital Fort ще се съберат доставчици на услуги, телеком оператори, бизнеси и ИКТ специалисти, които ще обсъдят ключовите промени на пазара на облачните услуги.

„Cloud Forum Bulgaria 2016“ се организира от b2b Media.

Преминаването към Облака се превръща от въпрос „Защо“ във въпрос „Кога“.

Сложността на достигането до клиентите в дигиталното пространство се увеличава, а бизнесите търсят все повече начини да инвестират в решения, които ще автоматизират процесите във фирмата. Всички играчи на пазара се опитват да бъдат на гребена на новите технологии и категорично се насочват към облачните услуги.

Събитието ще привлече широк кръг от заинтересовани страни, лидери в сферата, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери…

Ще се дискутират широк кръг от облачни услуги и решения:

  • Достъп до информация от множество локации – решения за облачната интеграция;
  • Как пазарът прогресира към Облака и какви са бариерите пред облачната адаптация;
  • Управление на сигурността в Облака и рискове от изтичане на конфиденциална информация;
  • Бизнес в Облака – гледната точка на потребителите срещу тази на доставчиците;
  • Диференцирани облачни услуги и подобряване нивото на продуктивност;
  • Облачни иновации, нови концепции;
  • Добри практики: примери от бизнеса.

„Предимствата, които сте имали вчера ще бъдат заменени от новите тенденции утре. Не се налага да грешите. Ако вашите конкуренти уловят преди вас вълната от иновации и успеят да реализират нововъведенията, вие ще изостанете и е възможно да претърпите провал. Но да променяте и да подобрявате себе си, означава да си дадете втори шанс. Тези, които отказват да учат и да се развиват, някой ден ще станат излишни и ирелевантни за индустрията. Те ще научат урока по трудния начин, който ще им струва скъпо“, казва Стив Балмър.

Специалното предложение за ранна регистрация ще откриете: Тук.

Вие сте стартъп и искате да презентирате своята идея по време на форума? 

Разкажете ни за проекта си и три от най-интересните идеи ще получат възможност за участие в официалната част на събитието.

​Кандидатстването става в три стъпки: 1. Опишете накратко своята бизнес идея или стартиращ проект. 2. Посочете уебсайт или линк за повече информация. 3. Оставете контакти за връзка.

Научете повече за възможностите за позициониране като се свържете с нас на office@b2bmedia.bg  или се обадите на 0877 355 234.

 

 

Още БАИТ Новини