• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на Годишната среща на бизнеса с правителството, 29 януари 2019г., в София хотел Балкан

Годишната среща на бизнеса с правителството традиционно следва пулса на важните процеси в Европа и страната и представя приоритетите на управляващите за предстоящата година.

През януари 2019г. форумът ще бъде посветен на Пътя на България към Еврозоната и какви ще са ефектите върху икономиката. Решението на управляващите да предприемат тази крачка е историческо и сред най-позитивните новини за бизнес средата през последните години. Влизането на България във валутния съюз ще има и сериозни политически последствия, тъй като ще постави страната ни в най-вътрешния кръг на Европейския съюз. 

 

Сред участниците в програмата на конференцията ще бъдат Европейският комисар за Еврото и социалния диалог, отговарящ за финансовата стабилност, финансовите услуги и Съюза на капиталовите пазари Валдис Домбровскис, министър-председателят на България Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов, управителят на Българската народна банка Димитър Радев, изпълнителният директор на Maxima Grupe Далиус Мисиунас, както и други. 

 

Те ще говорят за важните реформи и ангажименти, които правителството трябва да направи, за да гарантира приемането на България в ERM2 и последващата интеграция в съюза, а също и как бизнесът плавно да се подготви за промяната. Участниците ще чуят конкретни срокове и ще могат да зададат своите въпроси към хората, които взимат решения, както и към анализаторите, които имат най-задълбочен поглед върху опита на други европейски държави.

 

Годишната среща на бизнеса с правителството традиционно привлича изпълнителните директори, собствениците и хората, които взимат решения в много от големите компании на българския пазар, както и анализатори, политици, дипломати и най-големите медии в страната.  

 

Всеки регистриран участник на събитието ще получи специално изготвен от Центъра за европейски политически изследвания в Брюксел (CEPS) доклад с конкретни данни и анализ за ефектите върху икономиката и бизнеса: цени, активи, потребление, работен пазар, опитът на Словакия и Прибалтийските държави.

 

Кога и къде: 29 януари 2019, София Хотел Балкан

Краен срок за регистрация: 25 януари

 

Повече информация: capital.bg/governmentevent

Форма за регистрация: тук

 

За повече информация пишете на event@economedia.bg

Още БАИТ Новини