• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на ИТ и аутсорсинг бизнес форум “Outsourcing Destination Bulgaria”

Еднодневен бизнес форум „Outsourcing Destination Bulgaria“ ще се проведе на 30-ти октомври 2014 година във втория след столицата София притегателен център на инвестиции в най-динамично развиващия сектор на информационните технологии и аутсорсинг на бизнес процесите– град Пловдив.

Главна цел на събитието е да се поставят актуалните въпроси за човешкия капитал и необходимите компетенции, сътрудничеството между ИТ и аутсорсинг бизнеса и образователните институции, както и предимствата и недостатъците на възможностите за инвестиции извън пределите на столицата. В различните тематични панели ще вземат участие говорители ръководители на водещи ИТ и аутсорсинг компании, държавната и местните власти, академичната сфера, както и икономисти и консултанти.

Община Пловдив и „Индъстри Уоч Груп“ са организатори на форума в партньорство с БАИТ, Българската аутсорсинг асоциация, Българската агенция за инвестиции, Българската асоциация на софтуерните компании БАСКОМ и ИКТ Клъстер Пловдив.

 

За повече информация относно програмата, участниците и условията за регистрация посетете интернет страницата на “Outsourcing Destination Bulgaria”: http://outsourcing.plovdiv.bg/

Още БАИТ Новини