• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на Клуб Инвестор Аутсорсинг – Инвестиции за устойчив растеж в аутсорсинг сектора – 25.04.2016.

Как аутсорсинг бизнесът в България да продължи да расте и какво е нужно за тази цел? На 25 април Клуб Инвестор ще дискутира инвестициите за развитие на сектора от страна на държавата и компаниите и предизвикателствата пред аутсорсинг индустрията в отделните региони.

В рамките на клуба ще бъдат обсъдени стратегиите и методите на държавата и участниците в сектора за привличане и насърчаване на инвеститорите. Дискусията ще очертае основните тенденции в областта, както и какви са най-ключовите проблеми и рискове за представителите на индустрията.

Специално за събитието се провежда проучване сред компаниите в сектора, а резултатите от него ще бъдат представени по време на събитието на 25 април.

В дискусията ще участват Стефан Бумов, председател на Борда на директорите и съосновател на Българска аутсорсинг асоциация, изпълнителният директор на „Адеко България” Георги Георгиев, Стели Димитрова, управляващ директор на XAPT Solutions България, Ивайло Славов, изпълнителен директор на БУЛПРОС, Верка Петкова, мениджър „Офиси и логистични площи“ в Colliers и др.

Модератор на дискусията е  Дориана Ранкова, автор и водещ в Bloomberg TV Bulgaria.

Клуб Инвестор Аутсорсинг ще се състои на 25 април 2016 от 16.00 ч. в Гранд Хотел София.

 За повече информация и регистрация: investor.bg/club

Клуб Инвестор се провежда с любезното съдействие на XAPT Solutions, Colliers International, Adecco, Bulpros. Институционални партньори на Клуб Инвестор са Индустриален Холдинг България, Елана Финансов Холдинг, Българска аутсорсинг асоциация, SeeNews.

 Следете всички събития и новини от Клуб Инвестор в нашата Facebook страница.

Още БАИТ Новини