• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на международната конференция за софтуерно тестване SEETEST 2018, 27 и 28.09.018 в Белград.

Успешното провеждане на 6 издания на престижната конференция в областта на софтуерното тестване и управление на софтуерното качество SEETEST в България и Румъния амбицира организаторите да проведат седмото издание за първи път в Белград, Сърбия на 27 и 28 септември 2018.

SEETEST е събитието, което събира всяка година повече от 300 IT професионалисти, софтуерни инженери и световно известни водещи на едно място. Мисията на конференцията е да допринесе за развитието на софтуерните специалисти в целия югоизточно европейски регион.

Традиционно конференцията се провежда в два дни, като първият вече е добре познат от софтуерното общество като “Tutorial day” с три паралелни лекции сутринта и три паралелни лекции през втората половина от деня. Все още организаторите отказват да издадат кои ще са големите имена през този ден. Гледайки програмата от предходните години подозираме, че ни готвят много приятна изненада. Денят ще завърши със социално събитие, на което всички участници ще се забавляват заедно. Следващият ден ще е по-динамичен и ще се сменят 15 презентации, два семинара и няколко слота. За този ден авторитетни водещи от цял свят ще се надпреварват да се включат в програмата. 

Това не е всичко обаче, организаторите SEETB и Quality House са помислили дори и за най-жадните за нови знания. В деня преди конференцията на 26 септември ще се проведат няколко целодневни курса с интерактивни упражнения в малки групи.

SEETEST 2018 ще се състои в луксозния хотел Crowne Plaza в Белград, които разполага с модерен конферентен център и съвременно оборудване.

Ранната регистрация за конференцията вече е отворена и билети можете да закупите от тук.

Още БАИТ Новини