• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на SEE ‘Smart Cities’ – Изложение и конференция за интелигентни градове за Югоизточна Европа.

Събитието ще се проведе в периода 7 – 9 март 2017, София. Организатор е Виа Експо.

Smart Cities има за цел да популяризира модерните технологии и работещи практики, които могат да превърнат градовете ни в по-екологични и ефективни системи. То е място за среща между доставчици на решения и потребители. Участието в паралелната конференция е възможност за получаване на актуална информация за тенденции, законодателство и перспективи. За времето на своето съществуване събитието доказа значимостта си и през 2017 предстои неговото пето издание.

 

Стартира активната подготовка за SEE ‘Smart Cities’17.

Следвайки актуалните теми за бранша, събитието ще продължи да бъде събирателно място за  ефективни срещи между международните и местни компании.

Профил на изложители: ■ Енергийна ефективност в интелигентния град и сградния фонд ■ Интелигентна енергия ■ Устойчива градска мобилност ■ Устойчива градска околна среда ■ Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за интелигентни градове    

Брошура 2017 /линк/

 

Акценти в Конферентната програма‘17: • Национално-политически аспекти в областта на информационните технологии за иновативни интелигентни решения

•  Интелигентните градове – двигатели на растеж  • Интелигентни+свързани общности • Интелигентни транспортни решения

 

В Smart Cities16 участие взеха изложители от България, Белгия, Италия, Германия, Чехия. Над 3500 посетители от 26 страни посетиха изложенията.

Темите устойчива архитектура; аспекти на националната политика в ИТ; нови перспективи за българските общини; финансиране за интелигентни сгради; интелигентен транспорт; реализирани проекти за интелигентни градове и др. бяха разгледани в рамките на Конферентната програма.

Статистика 2016* /линк/

 

*Данните вкл. и Изложенията и Конференциите за Енергийна ефективност и зелена енергия, управление на отпадъци и екология.

Още БАИТ Новини