• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Събитие

БАИТ е партньор на SEETEST 2022, 29-30.09.2022, София

Една от най-големите конференции в областта на софтуерното тестване в Югоизточна Европа продължава второто десетилетие от живота си, тази година отново в хибридна форма. През 2022 SEETEST се завръща в родното място – София. Уучастниците ще имат възможност да изберат как да присъстват – наживо, но с достъп до всички лекции след това с Full Conference Hybrid Ticket или само виртуално с Full Conference Virtual Ticket. И двата билета в момента са с 30% отстъпка до 28.02., като това представлява най-голямото намаление на билети за конференцията.
Детайли за събитието
29-30 септ. 2022
София и Онлайн
Хибриден
SEETEST

Миналата година SEETEST празнува десетото си юбилейно издание в нов формат. Тази година конференцията продължава второто десетилетие от живота си с още повече енергия и ентусиазъм, отново в хибридна форма. Създадена с идеята да разпространява и популяризира софтуерното тестване и неговата важност в региона, както и да допринесе за създаването на своеобразно „общество“ на специалистите по софтуерно тестване, тази година конференцията ще се състои присъствено в София, и онлайн – със симултантен стрийминг във виртуална платформа.

Разнообразието и качествените теми продължават да бъдат акцент и тази година за организаторите на конференцията. SEETEST 2022 ще предложи още повече избор, с разширен формат с 4 track-а и през двата дни. Организаторите – SEETB и Quality House – очакват повече от 600 участници тази година, което ще предостави и много възможности за общуване и завързване на контакти с други специалисти.

Списъкът с tutorial и keynote лектори както винаги включва топ международни специалисти в сферата на софтуерното тестване. Някои от най-известните имена от предишни издания на SEETEST включват Olivier Denoo, Paul Gerrard, Michael Pilaeten, и много други. На втория ден от конференцията участниците могат да изберат от множество сесии и разнообразни теми и лектори, специално подбрани от Програмния комитет на SEETEST в оспорвана надпревара.

В деня преди началото на събитието се организират целодневни курсове по актуални теми от софтуерното тестване, които представляват перфектен шанс за участниците да навлязат още по-надълбоко в избраните теми. Билети за тези курсове ще се продават отделно, а темите и лекторите ще бъдат обявени на по-късен етап, така че организаторите препоръчват да следим официалния им уебсайт www.seetest.org , както и профилите на конференцията в социалните мрежи за повече информация.

Спонсорите ще могат да се възползват от експо зоната на конференцията, където имат възможност да представят компанията и работата и, както и да комуникират свободно с участниците. Да не забравяме и традиционния Social Event, който SEETEST организира вечерта на първия ден от конференцията. Той е перфектния начин за участниците да разпуснат в края на деня в неформална обстановка, да се насладят на изисканите локации, избирани винаги от организаторите, и да се забавляват и побъбрят с други специалисти и колеги.

Full Conference билети за SEETEST 2022 вече са в продажба и с 30% намаление. Кампанията Super Early Bird продължава до края на февруари, и представлява най-голямото намаление за билети за конференцията. Всички, решили да не пропуснат това преживяване, могат да разгледат пакетите и да запазят местата си отсега на: https://bit.ly/3ArGLX3

Още Събития