• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на шестото издание на SEETEST 2017, 28 – 29.09.2017 в София

След големия успех на международната конференция в областта на софтуерното тестване и управление на софтуерното качество SEETEST в Букурещ, шестото издание на SEETEST 2017 ще се проведе на 28-ми и 29-ти септември в София, България.

SEETEST 2017 се организира от Фондация „Югоизточен Европейски Тест Борд”/ SEETB в сътрудничество с „Куолити Хауз” ЕООД / Quality House Ltd. – водеща компания в областта на софтуерното тестване с богато портфолио от международно акредитирани обучения и консултантски услуги.

Накратко за SEETEST 2017:

·         Обединява на едно място международно признати лектори и специалисти от цял свят;

·         Ще научите най-новите, практически и теоретични знания и постижения в областта на софтуерното тестване;

·         Ще имате възможността да обмените опит и да се запознаете с известни личности в бранша по време на конференцията, както и на социалното събитие;

Както традицията повелява, програмата на SEETEST 2017 ще бъде разпределена в два дни – един ден с лекции (28 септември) изнесени от видни IT специалисти и един ден с презентации (29 септември), чийто фокус е споделянето на практически опит при решаване на проблеми, възникнали в процеса на работа. В двата дни от събитието ще се проведе изложение, на което международни компании от бранша ще имат възможност да представят своите продукти и услуги.

Станете част от нашата общност, споделяйте и научете повече със #SEETEST.

Можете да се запознаете с последните новини около SEETEST 2017 на нашите Facebook и Twitter страници.

 

Още БАИТ Новини