• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е партньор на The Digital UnConference Sofia 1.0

На 26 октомври 2017 г. предстои The Digital UnConference Sofia 1.0 /Дигитална (не)конференция София 1.0/, на която БАИТ е партньор.

Първата уникална по своя формат за България (не)конференция се организира от Дигитална Национална Коалиция.

Мария Габриел, еврокомисар по цифрова икономика и общество, ще открие събитието. Сред участниците ще бъдат още президентът Росен Плевнелиев и министърът на икономиката Емил Караниколов.

Дни преди началото на Българското председателство на Съвета на ЕС, (не)конференцията ще даде възможност на политици, неправителствени организации и водещи технологични компании да обсъдят дигиталното бъдеще на Европа.

Електронното управление, дигиталните медии, гражданство, финанси, образование са само част от темите в програмата.

За разлика от традиционните конференции, (не)конференцията, е формат, в който думата имат всички присъстващи, които наравно ще могат да участват в дискусията. (Не)конферентните сесии ще бъдат обобщени в кратки резюмета, които ще бъдат предадени на еврокомисаря Мария Габриел с цел да се оптимизира политиката на дигиталното общество.

Очаква се събитието да бъде посетено от представители на различни бизнес индустрии, сред които финансов и банков сектор, телекоми, здравеопазване, логистика, компании за разработване на софтуер, маркетинг и комуникационни специалисти, консултантски компании, дигитални медии и публичен сектор.

Регистрация за събитието може да бъде направена на сайта, както и през специалното мобилно приложение The Digital Unconference Sofia 1.0, което всеки може да свали на мобилния си телефон (за iOS и за Android). Геймификацията в приложението прави ранкинг на най-активните потребители, което ще позволи на организаторите да ги определят и изненадат със специален жест в деня на събитието.

 

Събитието се организира в партньорство с в партньорство с Mastercard, Telelink, Cisco, Microsoft, Dell/ЕМC, Google и фондация „Решения за бъдещето“.

Още БАИТ Новини