• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ е сред партньорите на SEETEST 2016 -международната конференция в областта на софтуерното тестване и управление на софтуерното качество.

SEETEST 2016 ще се проведе на 15-ти и 16-ти септември в Букурещ, Румъния.

След големия успех на международната конференция в областта на софтуерното тестване и управление на софтуерното качество SEETEST в София, имаме удоволствието да ви представим SEETEST 2016, която ще се проведе на 15-ти и 16-ти септември в Букурещ, Румъния.

SEETEST 2016 се организира от Фондация „Югоизточен Европейски Тест Борд”/ SEETB в сътрудничество с фирма „Куолити Хауз” ЕООД / Quality House Ltd. и ANIS – най–голямата IT браншова организация в северната ни съседка.

SEETEST 2016 обединява на едно място международно признати лектори и специалисти от цял свят. На 15-ти и 16-ти септември, водещи експерти ще споделят най-новите, практически и научни прозрения, опит и постижения в областта на софтуерното тестване. По време на конференцията, както и на социалното събитие, което ще се проведе в края на първия ден, ще имате възможността да обмените опит с известни личности в бранша.

 

Както традицията повелява, програмата на SEETEST 2016 ще бъде разпределена в два дни – един ден с лекции (15 септември) изнесени от видни IT специалисти и един ден с презентации (16 септември), чийто фокус е споделянето на практически опит при решаване на проблеми, възникнали по време на цикъла на разработка на софтуерния продукт. В двата дни от събитието ще се проведе изложение, на което международни компании от бранша ще имат възможност да представят своите услуги.

Още БАИТ Новини