• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ ЕКСПО 2008 – заключителна пресконференция

Място: Прессклуба на БТА

Уважаеми журналисти,

 

 

Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ)

 

Ви кани на заключителна пресконференция БАИТ ЕКСПО 2008 – „Технологиите следват природата – да поемем заедно по-правилния път”

 

Заповядайте на 7 ноември 2008 г., петък от 10:00 ч. в Пресклуба на БТА

 

 

На пресконференцията ще бъдат представени основните оценки и препоръки на бизнеса за ИКТ в страната и политиката на държавата за приоритетно развитие на сектора обсъдени на новото БАИТ ЕКСПО 2008.

 

Председателят на УС на БАИТ г-н Боян Бойчев ще представи данни посветени на най-новите анализи и перспективи пред българския ИТ пазар.

 

На пресконференцията ще бъде обявен носителят на традиционната годишна стипендия на БАИТ за обучение на изявени млади таланти в областта на компютърните науки.

 

Ще бъдат обявени и връчени журналистическите награди на БАИТ за 2008 г. Конкурсът се провежда за трета поред година. Наградите се присъждат с цел да удостоят с признание и да поощрят журналистите, които спомагат за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии в страната. Отличават се журналисти, чиито творби са показали висок професионализъм, обективност, гражданска доблест и смелост при отразяване на проблематиката.

 

 

НОСИТЕЛЯТ НА ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЩЕ ПОЛУЧИ ДИПЛОМ НА БАИТ И ПРЕНОСИМ КОМПЮТЪР.

 

 

Още БАИТ Новини