• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ e информационен партньор за трета поредна година на форума “Аутсорсинг дестинация България 2016“.

Пловдив ще бъде домакин на Националната аутсорсинг конференция за трета поредна година. Община Пловдив продължава активно да подкрепя „ИТ и аутсорсинг“ сектора в региона.

Град Пловдив ще бъде домакин на третото годишно издание на Бизнес форума “Аутсорсинг дестинация България 2016“, който ще се проведе на 22 ноември 2016 г. Официалното откриване на събитието ще започне в 10:30 часа на 22 ноември 2016 год. /вторник/ в зала „Пловдив” на Гранд Хотел Пловдив.

Събитието „Аутсорсинг дестинация България 2016“, чиито организатори са Община Пловдив и консултантска компания „Индъстри Уоч“, продължава своето успешно развитие и тази година ще събере под един покрив представители от бизнеса и от академичната общност, консултанти и анализатори.

Темите, подбрани за аудиторията, са все така актуални и интересни. Фокусът на събитието тази година ще бъде върху глобалните тенденции в сектора и по-конкретно върху развитието в България на все по-популярните центрове за споделени услуги (SSC). В различните панели участие ще вземат специалисти от централната и местната власт, представители на бизнеса, както и международно признати експерти в областта.  

Събитието за трета поредна година се радва на любезната подкрепа на: Българска агенция за инвестиции, Българска аутсорсинг асоциация, ИКТ Клъстер Пловдив, Българска асоциация на софтуерните компании и Българска асоциация по информационни технологии.

Повече информация за начина на регистрация и темите на панелите можете да намерите на: http://outsourcing.plovdiv.bg/

Още БАИТ Новини