• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ ще вземе участие в националната аутсорсинг конференция в Пловдив на 10 септември

Президентът Росен Плевнелиев и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова ще участват в бизнес форума, който ще събере над 300 водещи експерти от сектора

На 10 септември 2015г. за втора поредна година Община Пловдив и “Индъстри Уоч” организират национална конференция „Outsourcing Destination Bulgaria”, на която БАИТ е партньор.

Специално за форума в града пристигат десетки представители на държавните институции, както и представители на над 100 компании от ИТ и аутсорсинг индустриите. Конференцията ще се проведе в 3 панела: „Привличане на таланти извън ЕС“, „Пловдив – атрактивен за ИТ и аутсорсинг индустрията“ и „Предприемаческа екосистема, образование – състояние и перспективи“.

Сред участниците в първия панел „Привличане на таланти извън ЕС“ ще бъде и Елена Маринова, член на УС на БАИТ и президент на Мусала Софт. По темата ще се включат също Румяна Бъчварова – заместник министър-председател по коалиционна политика и държавна администрация и министър на вътрешните работи, Анна–Мари Виламовска – секретар по здравеопазване и иновации на Президента на Република България, Стамен Янев – изпълнителен директор, Българска агенция за инвестиции и представители на браншовите организации.

Подробна информация за програмата и говорителите, както и регистрация за събитието можете да намерите тук.

 

 

 

Още БАИТ Новини