• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

БАИТ на 25 години

Основана през 1995 г. от 8 компании, днес в асоциацията членуват 100 компании.

За нас 2020 г. преминава под знака на 25-та годишнина от създаването на БАИТ. Основана през 1995 г. от 8 компании, днес в асоциацията пряко членуват 100 компании, за които работят повече от 16 600 висококвалифицирани специалисти от всички сегменти на ИКТ индустрията. Те генерират 4% от националния БВП.

Плановете бяха да отпразнуваме подобаващо този 25-ти рожден ден на БАИТ – с нашите членове, партньори и приятели, за да им благодарим, че сме 25 г. заедно.

Но 2020 г. промени всички наши планове и ни накара да се съобразим с „новата реалност“. Непроменено остана само желанието да благодарим на нашите членове за доверието и подкрепата през всичките тези години. Да припомним постиженията и водещите инициативи на БАИТ през тези 25 г. Винаги с грижа към следващите поколения ИТ специалисти, да ги насърчим, като им предадем опита на водещите професионалисти в областта на високите технологии.

Ще завършим тази наша празнична 25-та година позитивно, с благодарност към всички колеги, партньори и приятели и увереност, че най-доброто предстои.

Имаме удоволствието да Ви представим нашите кратки филмчета:

Честити 25 години, БАИТ!“ – https://www.youtube.com/watch?v=psF6t5hhcX0&feature=youtu.be

25 г. БАИТ: постижения и инициативи“ – https://www.youtube.com/watch?v=bzegpsrkHps&feature=youtu.be

А за бъдещите ни колеги имаме Коледен подарък – книгата „Златните десетилетия на БЪЛГАРСКАТА ЕЛЕКТРОНИКА“. Тиражът на настоящето издание ще бъде дарен на библиотеките на образователните институции, които подготвят кадри в областта на информационните и комуникационни технологии. Книгата е знак на признателност към първопроходниците, повод за размисъл и самочувствие у тези, които вървят по техния път. Неин автор е Милена Димитрова и се преиздава с подкрепата на фирмите ДАКСИ и ТехноЛогика, членове на БАИТ.

Благодарим ви, че сме 25 г. заедно! За нас е чест!

УС на БАИТ

Още БАИТ Новини