• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина от член на БАИТ

Delta.BG стартира поредица от нетуъркинг инициативи във високотехнологичния център за данни Equinix SO2

В рамките на събитията е предвидено разглеждане на съоръженията на дейта центъра - в т.ч. как е организирано безупречното функциониране на съоръженията с оборудване за постигане на 99,99% наличност на услугата.

Delta.BG – лидер в областта на облачните (cloud) технологии и специализираните инфраструктурни решения, стартира поредица от нетуъркинг събития в дейта център Equinix SO2, в който е разгърната техническата инфраструктура на компанията.

Нашата цел е повече хора да имат възможност да разгледат един център за данни отвътре.”, коментира за БАИТ – Боряна Попова, Директор Маркетинг и Бизнес развитие. “Дейта центровете Equinix са емблема на високите технологии, иновации и перфекционизъм! Да може човек да се докосне до този технологичен връх от първо лице е истински подарък и възможност, която не бива да бъде пропускана! Искрено се радваме, че можем да предоставим тази възможност на нашите приятели и партньори, в т.ч. и членовете на БАИТ на 31 януари 2024 г.

Equinix (Nasdaq: EQIX) е международна компания за дигитална инфраструктура, с над 250 дейта центъра в над 30 държави на 6 континента. Дата центърът, използван от Delta.BG, е от клас Tier 3+ (напълно неутрален) с възможност за самостоятелна работа без достъп до националната електрическа мрежа. Свързаността и Интернет капацитетите са подсигурени от най-големите доставчици в Европа и света. Трасетата са напълно независими, с директна връзка към всички backbone точки, както в България, така и в Европа, Северна Америка и Азия. 

В рамките на събитията е предвидено разглеждане на съоръженията на дейта центъра – в т.ч. как е организирано безупречното функциониране на съоръженията с оборудване за постигане на 99,99% наличност на услугата.

Delta.BG е първата българска хостинг компания – официален партньор на Equinix в България!”, споделя Драгомир Желев, CEO на Delta.BG. “Мога да потвърдя, че в рамките на дългогодишното ни партньорство, услугата на Equinix за нас не е прекъсвала никога! Това е изключително важно за компаниите, които ни се доверяват, защото нашата мисия е да предоставяме надеждна и сигурна cloud услуга! Именно по тази причина, през 2023 г. в Equinix SO2 изградихме и PoP за най-новата услуга в портфолиото ни – DDoS защита от най-ново поколение с интегрирани AI функции и възможност за прилагане на персонализирани филтри. Конкурентната цена нa услугата, която предоставяме в глобална Anycast мрежа с 12+Tbps капацитет и стратегическата геолокация на България – на кръстопът между няколко континента ни дава изключителното предимство да бъдем мост между тях и да осигуряваме чист трафик в т.ч. и на големи международни телеком оператори!

Първото събитие от поредицата бе за eCommerce компании през декември 2023 г. под надслов: “Домът на успешния e-commerce бизнес”. На 31 януари 2024 г. в 9:30ч. дейта центърът ще отвори врати за членове на БАИТ – покана отправена от Драгомир Желев още на B2B събитието “БАИТ и приятели” през ноември 2023 г.