• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Известни са номинираните в отделните категории от конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2016 г.

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе под патронажа и с участието на Президента на Република България Румен Радев

До крайния срок за регистрация в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2016 г. бяха подадени 108 кандидатури от 85 личности, компании и институции.

След гласуването на журито вече са известни и номинациите в отделните категории.  

Конкурсът ще отличи носителите на 12 награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда, Младежка награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, Мобилни решения, Развлекателен софтуер, Значителен корпоративен ИКТ проект, Internet of Things/Интернет на нещата и Специална награда за значим принос.

Съгласно промените в регламента на конкурса тази година носителят на Специалната награда на БАИТ ще бъде определен с решение на журито чрез вътрешни номинации.

Новоизбраният български президент Румен Радев прие нашата покана да бъде патрон на конкурса „Наградите на БАИТ“ и по този начин продължи традицията държавният глава да подкрепя ИТ индустрията, която е най-бързо развиващата се в страната.

Победителите в 6-тото издание на „Наградите на БАИТ“ за 2016 г. ще бъдат обявени на официална церемония, която ще се проведе на 28.02.2017 г. в ИНТЕРПРЕД – Световен Търговски Център, гр. София.

Освен статуетките и грамоти, всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чиято стойност имат възможност да закупят стоки или услуги от компании-членове на БАИТ.

Последните 4 издания на „Наградите на БАИТ“ се проведоха под патронажа на Президента Росен Плевнелиев, като пълна информация за предишните издания и за победителите в отделните категории по години може да се види тук.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2016 г. се провеждат с подкрепата на:

  

Златен спонсор: Sofia Airport Center

Сребърни спонсори: Майкрософт България, Банка ДСК, Телелинк, Лирекс и TELUS International Europe

Със съдействието на Община Бургас

Бронзови спонсори: Smart center–Бургас и Апис Европа

В партньорство с: БНТ, БТА, БНР, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национално сдружение на общините в Република България, Sofia Tech Park, Национален център за безопасен интернет, Junior Achievement България, Innovation Starter, LAUNCHub Ventures, Eleven, Start it Smart, b2b Media, бгПРЕДПРИЕМАЧ, SocialEvo, Digital Europe и EventsMedia.bg. 

Още БАИТ Новини