• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Java2Days, CodeMonsters, BusinessBooster и Technology4Business 2016 с подкрепата на БАИТ

Конференциите Java2Days, CodeMonsters, BusinessBooster и Technology4Business – под шапката Global Tech Summit ще се проведат на 15-17 Ноември 2016г. в София, България.

Java2Days е втората по посещаемост конференция в Европа, посветена на Java технологиите, която ежегодно привлича повече от 1200 разработчици на софтуер от България и региона. През последните години Java се наложи като основен език за програмиране, който в момента  се използва на милиарди устройства в целия всят – от мобилни устройства и аксесоари, персонални компютри до корпоративни сървъри и инфраструктури.

 CodeMonsters е международна конференция, която отново е предназначена за експертите от софтуерната индустрия, но обхваща технологиите, различни от Java. По този начин Java2Days заедно с CodeMonsters формират едно събитие, което изцяло представя актуалните технологии за разработка на софтуер и тенденциите в тяхното развитие.

 BusinessBooster събитие-инициатива, насочена към новостартиращите компании в областта на информационните технологии. То има за цел да срещне българските бизнесмени с успешни лидери и предприемачи от Силициевата долина в Съединените Щати, където се създават тенденциите в технологичния сегмент. 

 

Technology4Business ще представи тенденции в хай-тек решенията за малкия, средния бизнес и корпоративните потребители. ИТ мениджъри от държавния и частния сектор са поканени да присъстват безплатно на събитието, което акцентира на решенията в областта на т.нар. “облачни” технологии, риск мениджмънт, защита на данните, изграждане на високотехнологични инфраструктури и системи за управление на бизнеса.

 

Допълнителна информация можете да намерите на http://globalsummit.tech/ 

 

За връзка с организаторите може да използвате 0894/772258 и/или 02/9589965

Още БАИТ Новини