• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Конференцията SEETEST обяви Super Early Bird кампанията си за билети!

9-тото издание на международната конференция за софтуерно тестване SEETEST ще се проведе на 01.10 – 02.10.2020г., в София, Grand Hotel Millennium Sofia. Организаторите стартираха своята Super Early Bird кампания, по време на която можете да закупите Full-conference билети за двата дни на SEETEST с 30% отстъпка. Кампанията важи до 29.02 и предоставя най-голямото намаление на билети за конференцията.

Конференцията SEETEST вече се е превърнала в традиция и предпочитано от специалистите по софтуерно тестване в Югоизточна Европа събитие. Идеята, с която е създадено, е да разпространява и популяризира софтуерното тестване и неговата важност в региона, както и да допринесе за създаването на своеобразно ‚общество‘ на специалистите по софтуерно тестване. По традиция конференцията всяка година се организира в една от трите страни, в които организаторът SEETB (South East European Testing Board – Югоизточен Европейски Тест Борд) развива дейност – България, Румъния и Сърбия. Тази година SEETEST най-после се завръща в София след кратка обиколка в съседните държави. Следващата година обаче ‚турнето‘ продължава в чужбина отново, така че всички, които биха искали да посетят конференцията в столицата не бива да изпускат възможността!

Разнообразието и качествените теми са акцента всяка година за организаторите на конференцията. Тази година SEETEST ще продължи да следва формата с 4 track-а, който дебютира миналата година. Изнесено в числа, това на практика значи 8 tutorials, 20 сесии, повече от 32 лектора и 2 дни, изпълнени с нови знания. Организаторите – SEETB и Quality House – очакват повече от 500 участници тази година, което ще предостави и много възможности за общуване и завързване на контакти с други специалисти.

Топ международни професионалисти в сферата на софтуерното тестване влизат в екипа на tutorial и keynote лекторите. Някои от най-известните имена от предишни издания на SEETEST включват Erik van Veenendaal, Olivier Denoo, Vipul Kosher, Paul Gerard, и много други. На втория ден от конференцията участниците могат да изберат от множество сесии и разнообразни теми и лектори, специално подбрани от Програмния комитет на SEETEST в оспорвана надпревара.

Конференцията ще включва и експо зона, където спонсорите могат да представят компанията и работата и, както и да комуникират свободно с участниците. В деня преди началото на събитието се организират целодневни курсове по актуални теми от софтуерното тестване, които представляват перфектен шанс за участниците да навлязат по-надълбоко в избраните теми. Билети за тези курсове ще се продават отделно, а темите и лекторите ще бъдат обявени на по-късен етап, така че организаторите препоръчват да следим официалния им уебсайт www.seetest.org , както и профилите на конференцията в социалните мрежи за повече информация. Черешката на тортата в цялата организация обаче е традиционния Social Event, който SEETEST организира на първия ден от конференцията. Той е перфектния начин за участниците да разпуснат в края на деня в неформална обстановка, да се насладят на изисканите локации, избирани винаги от организаторите, и да се забавляват и побъбрят с други специалисти и колеги.

Всички заинтересовани могат да се регистрират на: http://bit.ly/2RFRKGo

Още БАИТ Новини