• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Може ли ИТ секторът да излъчи следващия носител на отличията „Джон Атанасов“?!

На 3 април 2014 г. започна конкурсът за най-престижните отличия за млади изследователи и практици в сферата на компютърните и информационни технологии – отличията на президента на Република България „Джон Атанасов“.

За втора поредна година конкурсът се осъществява с информационната подкрепа на БАИТ, както и с участие в комисията, която формулира правилата и ще направи избора на победителите. Нашият участник в нея е Елена Маринова, председател на Комисията по образование и член на УС на БАИТ.

Ако сред вашите служители има млади изследователи и практици, за които знаете, че имат значими научни постижения и си български гражданин до 35 г., те могат да са сред следващите носители на наградата на Президента на Републиката „Джон Атанасов“.

Ако пък са разработили проект с висока обществена значимост или си приложили такъв, стъпващ на иновации, те могат да подадат своята кандидатура за грамотите „Джон Атанасов“.

Най-добрите ученици и техните преподаватели в сферите на информатиката и информационните технологии също ще бъдат отличени с грамоти „Джон Атанасов“.

Носителите на отличията „Джон Атанасов“ през 2014 г. ще имат уникалната възможност техни ментори да бъдат водещи учени в областта на информационните и комуникационни технологии и доказали се представители на бизнеса.

Допълнителна информация, както и правилата за всяка една категория може да намерите на следния линк: http://president.bg/cat41/Pravila/.

За допълнителна информация, може да се свържете с организаторите на конкурса на тел. 02/ 92 39 106 или на e-mail: nagradajohnatanasoff@president.bg

 

Още БАИТ Новини