• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Напусна ни Стив Джобс

Днес, на 56 г., си отиде една от най-ярките личности в сферата на информационните технологии. Той беше човек с визия, която изпреварваше времето. Имаше мисия да направи този свят по-добър и по-достъпен за общуване.

Стив Джобс ще остане в историята като съосновател на една от най-иновативните  IT компании в света и като специалист, допринесъл изключително много за създаването на iPhone и iPad – двете устройства, които в момента са лидери в света на смартфоните и таблетите.

Apple пусна специална страница http://www.apple.com/stevejobs/, за да почете паметта му, в която се казва:

„Apple загуби човек, който виждаше в бъдещето и беше гениален в създаването на нови неща. Светът загуби едно изключително човешко същество. Тези от нас, които имаха привилегията да познават Стив и да работят с него загубиха добър приятел и вдъхновяващ наставник. Стив оставя след себе си компания, която никой друг освен него не би могъл да сътвори в такива мащаби. Неговият дух завинаги ще остане да крепи основите на Apple.”

Всички, които желаят да изкажат съболезнованията си или да споделят спомените си за Стив Джобс могат да направят това на адрес: rememberingsteve@apple.com.

Светла му памет!

 

 

 

Участие по темата на Председателя на УС на БАИТ в Рубриката „Експерт“ на „Икономическите новини“ на БНТ, емисия 22.30 на 06.10.2011 г.:


http://bnt.bg/bg/productions/76/edition/16999/ikonomicheski_novini_emisija_22_30_6_oktomvri_2011

Още БАИТ Новини