• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Николай Аврамов, член на УС на БАИТ взе участие като модератор в Cloud Forum Bulgaria 2016

БАИТ беше партньор на специализирания форум за облачни технологии, който се проведе на 14.04.2016 г, София и се организира от b2b Media.

Cloud Forum Bulgaria 2016 събра водещи имена сред експертите от IT бранша, за да представят най-иновативните проекти и разработки и да запознаят аудиторията с новите тенденции, услуги и с възможностите на облачната инфраструктура.

Във встъпителната част взеха участие Ева Паунова, евродепутат ЕНП, Анна-Мари Виламовска, секретар на президента на Република България заиновационна и здравна политика, Атанас Темелков, зам. изпълнителен директор на агенция „Електронни съобщителни мрежи и информационнисистеми“.

Форумът
протече в три панела.

Николай Аврамов, член на УС на БАИТ беше модератор във втория панел Засилване на облачната сигурност и смекчаване на рисковете от изтичане на конфиденциална информация“.

Останалите два панела бяха модерирани от Светлин Наков, основател на Софтуерен Университет и Димитър Цветков, Технологичен консултант в SAP.

Компаниите, които направиха свои презентации: Paraflow Comunications , Intelligent Systems Bulgaria, CloudSigma,BalkanServices, pCloud, Amazon

и стартъпи:ShopUp, Dirigible,CloudCart

Всички презентации на участниците в отделните панели ще бъдат качени на сайта на събитието – cloud.b2bmedia.bg.

Партньори: b2b Media, Manifesto.bg, ‪Paraflow, ‪‎Cooolbox, ‪‎Easyname, ‪Devin, ‪‎BAIT, ‪kaldata, ‪SoftUni, ‪‎StartItSmart

Още БАИТ Новини