• bait@bait.bg
  • +359 2 946 1513
  • Бул. "Драган Цанков" No.36, Интерпред, офис 339Б, София 1040
Search here...

Новина

Още компании, членове на БАИТ, обявиха инициативи в отговор на пандемията от коронавирус

Acronis предлага безплатно решение за всички доставчици на услуги в подкрепа на дистанционната работа по време на пандемията от коронавирус.  Acronis Cyber Files Cloud – решение за синхронизиране и споделяне на файлове, ще бъде безплатно за всички доставчици на услуги до 31 юли 2020 г., така че те да могат да помогнат на клиентите си бързо да преминат към дистанционна работа, като същевременно държат в безопасност жизненоважни за бизнеса данни.

Комерс финанс обяви, че въвежда възможност за безплатно използване на Интегрирана система за фирмено управление Бизнес Навигатор ERP/CRM/Payroll&HR  до 1.05.2020 г.

Във връзка с извънредната ситуация ДАВИД Холдинг АД взе решение да улесни отдалечения достъп на клиентите си до Archimed eDMS, като им предостави за безплатно ползване web модулите на софтуерната система. Лицензът ще е валиден 6 месеца и няма да ограничава броя на потребителите в организацията, работещи дистанционно.

VMware удвоява сумата, която дарява по програмата Matching Gift за 2020 г., за да позволи на служителите си да подпомогнат още повече общностите, в които живеят.

 В подкрепа на бизнеса и организациите в страната от компанията удължават срока на предоставяните от нас безплатни лицензи за:

  • Workspace ONE на 90 дни за 100 устройства до 31 юли 2020
  • Horizon 7 on-premises, Horizon 7 on VMware Cloud on AWS, and Horizon Cloud on Azure за 90 дни и 100 потребители до 31 юли 2020

 За да улеснят достъпа на клиентите си до важна за тях информация, организират и серия от безплатни уебинари:

Още БАИТ Новини